WordPress-koulutukset ja -kurssit

Haluatko ottaa maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän tehokkaasti haltuun ja ylläpitää ja kehittää omia verkkosivuja tai verkkokauppaa? Täältä löydät varmasti Suomen parhaat WordPress-aiheiset kurssit ja koulutukset. Lisäksi voit kysyä omaa WordPress-aiheista yksityiskoulutusta.

Jaa tämä WordPress-sisältö

WordPress-peruskurssi sisällöntuottajalle

WordPress-velhon perusteet -koulutus sopii kaikille WordPressistä ja verkkosivuista kiinnostuneille henkilöille, joiden täytyy omassa työssään päivittää ja ylläpitää WordPress-sivuja. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta WordPressistä tai verkkosivujen ylläpitämisestä, mutta samalla koulutus sopii myös WordPressiin jo hieman aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä.

WordPress-velhon peruskurssi
WordPress-velhon peruskurssi

WordPressin peruskurssilla opit asentamaan WordPressin tai ottamaan sen muulla tavalla käyttöön. Saat laajan tietopaketin WordPressin ominaisuuksista ja opit käyttämään WordPressin monipuolisia työkaluja. Opit tuottamaan sisältöjä ja muokkaamaan jo aiemmin tehtyä sisältöä. Lisäksi opit laajentamaan WordPressiä lisäosien avulla ja ymmärrät teemojen käytön. Kurssilla puhutaan myös yleisesti tietoturvasta, optimoinnista ja muista asioista, jotka ovat tärkeitä kenelle tahansa WordPress-sivustoa ylläpitäville henkilöille. Ylipäänsä pääset sisälle WordPressiin ja pääset vauhtiin omien verkkosivujen ja verkkosisältöjen luomisessa!

WordPress-jatkokurssi kehittäjille

WordPress-velhon jatkokurssi soveltuu kaikille WordPressin kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa WordPress-osaamistaan sekä samalla myös tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä yleisellä tasolla. Kohderyhmänä voivat olla web-suunnittelijat, jotka ehkä tuntevat jo WordPressin ainakin sisällön luomisen osalta, mutta haluaisivat oppia muokkaamaan ja kustomoimaan WordPress-sivustojen ulkoasua ja laajentamaan sen toiminnallisuuksia.

WordPress-velhon jatkokurssi
WordPress-velhon jatkokurssi

WordPress-jatkokurssi vie perusteita syvemmälle WordPressin saloihin. Jatkokurssilla opit erityisesti teemojen ja laajennusten monipuolisen käytön ja hyödyntämisen mutta myös kooditasolla muokkaamisen. Opit luomaan ja kustomoimaan oman verkkosivuston sisältöjä, ulkoasua ja toiminnallisuuksia joko laajentamalla WordPressiä tai muokkaamalla esimerkiksi teemaa HTML-, CSS-, ja PHP-koodauksen avulla. Opit myös hyödyntämään lapsiteemaa ja muokkaamaan valitun teeman ulkoasua.

WooCommerce-peruskurssi verkkokauppiaalle

WooCommerce-velhon verkkokauppakoulutus sopii kaikille omasta verkkokaupasta haaveileville henkilöille. Se sopii myös jatkokoulutukseksi WordPress-peruskurssin aiemmin käyneille henkilöille, joille verkkokauppa saattaa tulla mukaan myöhemmässä vaiheessa.

WooCommerce-velhon peruskurssi
WooCommerce-velhon peruskurssi

WooCommerce-kurssilla opit asentamaan, konfiguroimaan ja ylläpitämään omaa verkkokauppaa. Kurssilla perustetaan oma WooCommerce-verkkokauppa, luodaan tuotteet, tuoteosastot, hinnat, tuotevariaatiot, muunnelmatuotteet ym. Kurssilla puhutaan myös fyysisten tuotteiden ja virtuaalisten tuotteiden myymisestä, tuotteiden toimitustavoista ja maksuvaihtoehdoista. Kurssilla myös näytetään miten verkkokaupan ulkoasua ja toiminnallisuuksia voidaan muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Saat paljon käytännön vinkkejä toimivan oman verkkokaupan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Kaikki tulossa olevat avoimet WordPress-aiheiset kurssit

Mixtum kotimainen koulutusyritys, joka on järjestänyt koulutuksia jo 20-vuoden ajan. Mixtumin WordPress-koulutukset kuuluvat kiinteänä osana koulutustarjontaan ja WordPressistä järjestetäänkin säännöllisesti sekä peruskursseja että jatkokursseja. Lisäksi tarjolla on WooCommerce-koulutuksia verkkokauppiaille. Tulossa olevat kaikille avoimet WordPress-kurssit löydät alapuolelta.

Lue lisää

WordPress-velhon peruskurssi 6-7.11.2023

Marraskuun 2023 WordPress-velhon peruskurssi on livenä pidettävä etäkoulutus. Voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Et…

Lue lisää

WordPress-velhon jatkokurssi 9-10.11.2023

Marraskuun 2023 WordPress-velhon jatkokurssi on etäkoulutus verkon välityksellä siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytöss…

Lue lisää

WooCommerce-velhon peruskurssi 20.11.2023

Marraskuun 2023 WooCommerce-velhon peruskurssi on livenä toteutettava etäkoulutus. Voit osallistua WooCommerce-kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytöss…

Lue lisää

WordPress-velhon peruskurssi 15-16-1.2024

Tammikuun 2024 WordPress-velhon peruskurssi on livenä pidettävä etäkoulutus. Voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Et…

Lue lisää

WooCommerce-verkkokauppavelhon peruskurssi 22.1.2024

Tammikuun 2024 WooCommerce-verkkokauppavelhon peruskurssi on livenä toteutettava etäkoulutus. Voit osallistua WooCommerce-kurssille vaikkapa kotoa k…

Lue lisää

WordPress-velhon jatkokurssi 25-26.1.2024

Tammikuun 2024 WordPress-velhon jatkokurssi on etäkoulutus verkon välityksellä siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytöss…

Muut koulututuspalvelut, jotka sopivat WordPress-käyttäjälle

WordPress-sisällöntuotantoa auttaa, jos sivujen ylläpitäjä osaa käsitellä tuote- ja mainoskuvia sekä tehdä kuvankäsittelyä, tuottaa vaikuttavaa some-sisältöä sekä esimerkiksi editoida ja julkaista oman organisaation videoita.

Velhon kurssit - maagisen hyvät IT-koulutukset!
Velhon kurssit – maagisen hyvät IT-koulutukset!

WordPressin lisäksi Mixtum järjestää suosittuja velhon kursseja monista muistakin aiheista, kuten esimerkiksi koodaus, kuvankäsittely, kuvitus, taittaminen, videoeditointi, animointi jne. Kannattaa tutustua koulutustarjontaan Mixtumin kotisivuilla, osoitteessa https://mixtum.com, tai tarkistaa kaikki tulossa olevat avoimet velhon kurssit ja koulutukset Mixtumin kurssikalenterista.