Tarjouspyyntö

Voit pyytää tarjouksen muun muassa graafisesta suunnittelusta, WordPress-sivujen koodauksesta ja teknisestä toteutuksesta, verkkokaupasta ja monista muista verkkosivujen toteutukseen liittyvistä muista asioista. Voit myös pyytää tarjouksen yrityksellesi räätälöidystä WordPress-koulutuksesta tai henkilökohtaisesta WordPress-konsultoinnista

Jaa tämä WordPress-sisältö

Ennen tarjouspyyntöjen kysymistä kannattaa miettiä verkkosivuille selkeät tavoitteet ja vaatimukset, jotta projektille pystytään arvioimaan mahdollisimman tarkka hintalappu. Kannattaa olla mahdollisimman avoin heti alussa, jotta voimme kartoittaa kaiken työmäärän ja sitä kautta kotisivujen hinnan. Mikäli kaikkia asioita ei oteta huomioon alkuvaiheessa, osa asioista voidaan joutua tekemään myöhemmässä vaiheessa erikseen esimerkiksi lisätuntilaskutuksella.

WordPress-koulutusten tarjouspyyntöä kysyttäessä kannattaa mainita millaista kestoa koulutukselle on ajateltu (esim. muutama tunti, kokonainen päivä, kaksi päivää jne.), minkä kokoiselle ryhmälle koulutus olisi tulossa ja miten akuutti tilanne koulutuksella tai konsultoinnilla on.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.