WordPress-ylläpitopalvelu

Oletko koskaan miettinyt tilannetta, josssa verkkosivustosi menisi yht’äkkiä rikki vaikkapa päivityksen johdosta? Entä, jos et ole huolehtinut varmuuskopioista ja menettäisit kaikki sivustolle luodut sisällöt etkä saisi niitä enää koskaan takaisin? Entä, jos verkkokauppasi olisi jumissa ja asiakkaasi eivät voisi tehdä tilauksia? Menettäisit luultavasti rahaa joka ikinen päivä. Tiedätkö, kuinka toimia virhetilanteessa, kun et edes pääse kirjautumaan WordPressiin sisään? WordPress-kotisivujen päivittäminen ja esimerkiksi tieturvasta huolehtimen ei sovi kaikille. Tästä syystä tarjoamme edullista WordPress-ylläpitopalvelua, jossa otamme vastuullemme sivuston ylläpidon, päivitysten asentamisen, tietoturvan ja varmuuskopioinnin. WordPress-ylläpitopalvelu on siten, kuin eräänlainen vakuutus, jonka tarkoituksena on turvata asioita ja jättää asiat ammattilaisten haltuun. Sinä voit keskittyä bisnekseen ja lisäksi sinulla on koko ajan oma tukihenkilö, jonka puoleen kääntyä, jos ongelmia esiintyy.

Jaa tämä WordPress-sisältö

WordPress-päivitykset

WordPress-ylläpitopalvelu

WordPress, teemat ja laajennukset päivittyvät ja muuttuvat koko ajan ja kaikki päivitykset tulisi asentaa yleensä niin pian, kuin mahdollista muun muassa paremman tietoturvan takia. Teoriassa kuitenkin jokainen päivitys on riski, sillä jopa hyvämaineisiin laajennuksiin on saattanut jäädä kiireessä tehtynä bugeja, jotka sekoittavat sivuston päivityksen yhteydessä. On myös tilanteita, joissa jopa WordPressin itsensä päivittäminen on tuonut eteen vain puhtaan valkoisen ruudun ilman mahdollisuutta peruuttaa asioita. Kukaan ei takaa WordPress-sivujen täydellistä toimintaa ja bugeja mahtuu kaikkiin ohjelmistoihin. WordPressin ylläpitopalvelussa ammattilaiset ensin testaavat ja sitten asentavat kaikki päivitykset sitä mukaa, kun niitä tulee saataville ja ne on todettu toimiviksi. Näin sivustosi toimii koko ajan ja pysyy samalla ajanmukaisena.

WordPress ja tietoturva

WordPress-ylläpitopalvelu

Tietoturvan merkitys on kasvanut vuosi vuodelta. Vaikka WordPress on lähtökohtaisesti turvallinen alusta, siihen tehdään valtavan suosion takia koko ajan hyökkäyksiä ja hyökkäysyrityksiä. Onneksi WordPressin tietoturvaominaisuuksia on mahdollista parantaa, mutta vielä parempaa olisi, kun joku ammattilainen ottaisi asiasta vastuun ja tarkkailisi sivuston toimintaa ja reagoisi tarvittaessa. WordPress-ylläpitopalvelukaan ei ehkä pysty täydellisesti estämään estämään kaikkea haitallista, mutta se antaa ainakin WordPressin vakio-ominaisuuksia paremman suojauksen. Lisäksi sinulla on aina tukena joku, jonka puoleen kääntyä mikäli jotain ikävää sattuisi tapahtumaan.

Varmuuskopioiden ottaminen

WordPress-ylläpitopalvelu

WordPressin ylläpitopalvelussa otetaan varmuuskopioita säännöllisesti. Varmuuskopio kanttaa sekä WordPress-asennuksen, teeman, laajennukset, tietokannan sekä kaiken sivuston sisällön eli toisin sanoen kaiken sivustoon liittyvän. Mikäli sivusto täytyy syystä tai toisesta palauttaa aikaisempaan vaiheeseen niin se on mahdollista. WordPress-ylläpitopalvelun tarkoitus on näin pitää huoli siitä, että sivusto toimii ja pyörii koko ajan ja sinä voit rauhassa keskittyä rauhassa tekemään bisnestä.