WordPress-tekijä ja WordPress-koodari

Yritänkö itse vai annanko WordPress-verkkosivujen suunnittelun ja rakentamisen suosiolla ammattilaiselle? Mixtum on erikoistunut WordPress-toteutuksiin ja tarjoaa räätälöidyt ja itse koodatut mutta silti edulliset WordPress-kotisivut ”ilman lisättyä sokeria”. Pyrimme nimenomaan räätälöityjen ja yksilöllisten verkkosivustojen tuottamiseen ja vältämme valmiiden ”sapluunoiden” käyttöä. Liukuhihnalta tuotamme vain ideoita!

Jaa tämä WordPress-sisältö

Tein itse ja säästin!

Ammattilaisen käyttö maksaa kaikilla aloilla eikä WordPress-sivut ole tässä suhteessa poikkeus. WordPress-sivujen tulisi kuitenkin olla yritykselle nimenomaan hyvä sijoitus, eikä sitä pitäisi ajatella kulueränä.

Tein itse ja säästin!
Tein itse ja säästin!

Yrityksen verkkosivut ovat kuin myymälän näyteikkuna. Jo pelkkä pieni kurkistus etusivulle viestii samalla jotain koko yrityksestä. Nykyaikaiset, teknisesti toimivat ja hakukoneissa tehokkaasti löytyvät WordPress-sivut nostavat yrityksesi liiketoiminnan lentoon ja tuovat potentiaaliset asiakkaat luoksesi. Ammattilaisen tyylikkäästi toteuttamat ja hakukoneoptimoidut verkkosivut voivat maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin jo saman vuoden aikana. On esimerkiksi täysin eri asia löytyykö sivusto muutaman ensimmäisen Google-hakutuloksen joukosta vai vasta toiselta hakusivulta. Googlen hakutulosten kolme ensimmäistä linkkiä keräävät luonnollisesti suurimman osan asiakkaista. Pelkkä hyvä hakutulossijoitus ei kuitenkaan vielä riitä, sillä mikäli asiakas päätyy sivuillesi, joista ei kuitenkaan jostain syystä vaikutu, kynnys on pieni palata takaisin selainhistoriassa ja valita hakutulosten seuraava linkki, joka saattaa vielä olla pahin kilpailijasi.

Mixtum toteuttaa edulliset WordPress-verkkosivut yritykselle tai yhdistykselle

Mixtum on täysin kotimainen 20-vuotta alalla toiminut digistudio, joka taikoo näyttävät ja teknisesti hyvin toteutetut WordPress-verkkosivut sekä suuremmille että pienimmille asiakkaille.

Mixtum on erikoistunut WordPress-toteutuksiin.

Mixtumilta saat kaikki kotisivuilla tarvittavat asiat ja ominaisuudet kätevästi samassa paketissa:

Lisätietoa Mixtumin palveluista löydät osoitteesta: https://mixtum.com

WordPress-sivuston hinnat

Laskemme jokaiselle WordPress-sivustolle hinnan työmäärän mukaisesti. Näin maksat vain siitä mitä tarvitset. Pyrimme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan jokaisen verkkosivuston räätälöidysti ja yksilöllisesti niin, että se toimii hyvin ja latautuu nopeasti.

Perustason WordPress-kotisivujen toteutukset maksavat karkeasti noin 1000-2000 euroa (alv. 0%) ja tähän hintaan saa jo toiveidensa näköiset kotisivut käyttöönsä sekä itsenäisessä sivujen päivityksessä tarvittavat työkalut. Kotisivujen hintaan vaikuttaa kuitenkin muun muassa sivuston toteutuksen kiireellisyys, sivuston laajuus, toiminnallisuuksien määrä sekä monet muut asiat, kuten vaikkapa verkkokaupan tarve, joten hintalappu voi olla paljon suurempikin. Erittäin yksinkertaisissa ja sisällöltään varsin suppeissa pk-yritysten kotisivuissa hintalappu voi olla joskus jopa alle tuhannen euron varsinkin silloin, jos sivustoa varten ei koodata räätälöityä teemaa, vaan hyödynnetään jotain valmista teemaa. Pyrimme kuitenkin tekemään kaikista sivuista yksilöllisiä ja optimoituja, joten suosimme sivuston tekemistä omalla koodilla. Näin sivustoon voidaan myöhemmässä vaiheessa lisätä ominaisuuksia ilman, että valmiin teeman rajoitukset tulevat heti vastaan. Laajemmissa, monikielisissä ja paljon räätälöityä koodia vaativissa toteutuksissa hinta arvioidaan tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarpeistasi tarkemmin.

Lue lisää aiheesta: WordPress-sivujen hinta, paljonko maksaa?

Ota yhteyttä ja esitä tarjouspyyntö.