Räätälöity WordPress-yksityiskoulutus ja WordPress-tuki, -apu tai -konsultointi

Tarvitsetko WordPress-tukea, apua tai konsultointia? Kauttamme saat räätälöidyn WordPress-konsultoinnin tai yksityiskoulutuksen, joka voidaan järjestää joko kätevästi etänä verkon välityksellä tai paikan päällä asiakkaan omissa toimitiloissa. WordPress-konsultointi voidaan räätälöidä täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, jolloin maksat vain siitä mitä tarvitset! Saat henkilökohtaisen WordPress-asiantuntijan käyttöösi joppa suoraan omalle työpisteellesi!

Jaa tämä WordPress-sisältö

Räätälöidyssä konsultoinnissa saat henkilökohtaisen ammattilaisen käyttöösi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! WordPress-kouluttajat ovat toimineet yli 20 vuoden ajan monissa erilaisissa IT-alan konsultointitehtävissä ympäri Suomea. Kannattaa keskustella konsultoinnin tarpeista jo ennen tapahtumaa, jotta ammattilainen tietää ja tuntee tarpeesi ja toiveesi etukäteen ja osaa auttaa sinua mahdollisimman nopeasti ja kattavasti varsinaisen konsultoinnin tai koulutuksen aikana.

Kauttamme saat myös apua yritysten verkkopalveluiden kehittämiseen, tuotekehitykseen, liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen ja muuhun verkkopalveluiden kehitys- ja suunnittelutyöhön. Tarjoamme kehitys- ja suunnittelupalveluita esimerkiksi Business Finlandin myöntämän avustuksen pohjalta tehtävään esiselvitys- ja kehitystyöhön liittyen.

Katso mitä asiakkaat ovat sanoneet:

Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuutemme oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa koulutuksen aikana. Kouluttaja osallistutti hyvin sopivilla kysymyksillä pitkin päivää. Mielenkiinto säilyi, vaikka asiaa tuli paljon. Huomasi, että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) on syvä ja laaja osaaminen. Kiitos!

Anne Kähäri, Kirkkohallitus, räätälöity WordPress-koulutus

Kiitos kattavasta WordPress-yksityiskoulutuksesta! Opin paljon uutta ja ymmärrys WordPressin käyttöön eri toimintoihin lisääntyi.

Katja Kinnunen, Ammattiopisto Luovi, Räätälöity WordPress-yksityiskoulutus

WordPress-konsultointi ja tuki etänä verkon välityksellä

Henkilökohtaisessa WordPress-konsultoinnissa saat asiantuntijan käyttöösi kaikista nopeiten etäyhteyden avulla. Se on myös kaikista edullisin tapa tilalta asiantuntija paikalle.

WordPress-koulutus tai konsultointi etänä verkon välityksellä
Miksi turhautua WordPress-sivujen kanssa? Saat apua WordPress-ongelmiin nopeasti etäyhteydellä. Kun ongelmat on korjattu, sinä voit taas keskittyä olennaiseen!

Voimme hyödyntää periaatteessa mitä tahansa verkkoalustaa (Microsoft Teams, Skype, Google Meets jne.), mutta suosimme erityisesti Zoomia. Live-striimin aikana WordPress-ongelmia voidaan tutkia ja selvitellä yhdessä siten, että jompikumpi osapuoli jakaa oman tietokoneen ruudun toiselle osapuolelle. Asiantuntijaa tietysti auttaa, jos hän saa vaikka hetkellisesti pääsyn verkkosivujen sisälle ja pääsee näin paremmin tutkimaan ongelmia, mutta tarvittaessa asiantuntija voi vain seurata asiakkaan jakamaa ruutua ja ohjata asiakasta oikeaan paikkaan tekemään oikeita valintoja.

WordPress-konsultointi ja apu paikan päällä asiakkaan omissa toimitiloissa

Järjestämme WordPress-konsultointia ja henkilökohtaista valmennusta sekä koko yritykselle, tiimille tai vaikkapa vain yhdelle henkilölle. Asiakkaalle räätälöity konsultointi tai yksityiskoulutus voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa ja suunnitella muutenkin asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

WordPress-koulutus tai konsultointi paikan päällä asiakkaan omissa toimitiloissa
Jumittaako WordPress-sivut vai onko sinulla ongelmia sivujen sisältöjen kanssa? Jos et voi antaa pääsyä organisaatiosi verkkosivuille Voimme tarvittaessa tulla paikan päälle selvittämään tilannetta. Voimme pitää myös koulutuksia kokonaisille tiimelle asiakkaan omissa toimitiloissa.

Jos tarve on vain muutaman tunnin konsultoinnista isommalle ryhmälle, koulutuksen kokonaishinta on todennäköisesti paljon edullisempi kuin, että jokainen tiimin jäsen osallistuisi avoimelle kurssille. Jos kyseessä on eräänlainen atk-tuki tai pienimuotoinen konsultointi WordPress-sivuihin liittyen eikä konsultoinnin aikaa voida etukäteen tietää, voidaan laskutuksen pohjana käyttää tuntihintaa. Jos taas kyseessä taas on isommalle tiimille etukäteen suunniteltu yksityiskoulutustilaisuus, voidaan koulutuksen hinta laskea etukäteen. Tätä enen pitää kuitenkin olla jo tiedossa koulutuksen aihe, kesto, ajankohta ja kurssilaisten lukumäärä, koska nämä kaikki tekijät vaikuttavat loppuhintaan. Myös asiakkaan toimipisteen ja koulutuspaikan sijainti voi vaikuttaa loppuhintaan, mutta pääkaupunkiseudulla pidetyissä koulutuksissa emme vielä lisää mitään matkakuluja.