WordPress-sivusto ei toimi! Miten korjataan rikkinäiset WordPress-sivut?

Onko WordPress rikki, jumissa tai muuten vaan sekaisin? Vaikka WordPress on suosittu ja luotettava sisällönhallintajärjestelmä, sekään ei ole täysin puhdas virheille ja ongelmille. Tunnettu ja pelottava tilanne on esimerkiksi puhdas valkoinen ruutu sivuja katsottaessa. Sinulla ei ole välttämättä ole mahdollisuutta edes päästä kirjautumaan WodPressiin niin, että voisit tehdä ongelmalle jotain. Toinen virhetilanne on muuten tyhjä sivu, mutta sivulla näkyy jonkinlainen virheilmoitus tai virhekoodi.

Jaa tämä WordPress-sisältö

WordPress-sivusto voi rikkoutua monesta eri syystä ja tyypillisin ongelmatilanne on silloin, kun WordPress päivitetään uuteen versioon. Tosin harvemmin vika on itse WordPressissä, vaan se voi liittyä pikemminkin asennettuihin lisäosiin ja teemoihin. Kaikki teemat ja lisäosat eivät ole keskenään yhteensopivia ja voivat aiheuttaa virhetilanteen. Markkinoilla on myös paljon huonoja ja puutteellisesti koodattuja teemoja ja lisäosia, jotka tulevat aiheuttamaan ongelmia joko heti tai vasta myöhemmässä vaiheessa. Joskus vika voi olla myös webhotellissa, johon sivustosi on asennettu. Web-hotelli voi käyttää liian vanhaa PHP-versiota, jolloin vaikkapa tietty laajennus ei toimi toivotulla tavalla tai se aiheuttaa laajemman vikatilanteen. Usein vika on myös itse käyttäjässä ja siinä, että WordPress-sivuston päivityksistä ja ylläpidosta ei ole huolehdittu, vaan sivusto on ollut useita vuosia heitteillä ilman mitään päivityksiä. Kun sivusto sitten päivitetään kerralla ajan tasalle, ongelmia voi syntyä erityisesti laajennusten suhteen.

Olemme WordPressin erikoisasiantuntijoita ja rakennamme WordPress-sivustoja asiakkaillemme pitkällä kokemuksella. Meidän itse rakentamat WordPress-sivut ovat huolellisesti koodatuja ja testattuja. Valitettavasti näin ei ole kuitenkaan kaikkien muiden markkinoilla olevia ilmaisten teemojen ja laajennusten kohdalla.

WordPress-korjauspalvelut ja tuki

Koska tunnemme WordPressin kuin omat taskumme, pystymme myös selvittämään ja korjaamaan kaikenlaiset ongelmatilanteet, vaikka sivuston olisi rakentanut jokin muu taho. Tutkimme rikkoutuneen sivuston ja annamme tämän jälkeen kustannusarvion mitä esimerkiksi täysin jumissa olevan sivuston palauttaminen takaisin kuntoon maksaa. Usein vika löytyy helposti ja pystymme korjaamaan ongelman hyvinkin nopeasti, jolloin myös korjauksen kustannus jää hyvin pieneksi. Koska erilaisia vikoja ja jumi-tilanteita on monenlaisia, meidän on mahdotonta sanoa etukäteen korjauksen kestoa tai kustannusta. Jos sivustolla kuitenkin näkyy virhekoodi niin pystymme melko varmasti jo vähintäänkin arvioimaan korjaus- ja palautustyön kestoa ja hintaa.

Ota meihin yhteyttä niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti! Analysoimme ongelman ja mikäli haluat jatkaa asian meidän kanssa niin aloitamme korjaustyöt. Korjaustöiden myötä tarvitsemme WordPress-sivuston ylläpitäjä-tasoiset tunnukset. Nämä voivat olla myös väliaikaiset ja voit poistaa tunnukset heti korjaustöiden jälkeen. Mikäli ongelma on siinä, että sinun ei ole mahdollista kirjautua ollenkaan sisälle WordPressiin, tarvitsemme webhotellin tiedot ja esimerkiksi FTP-tunnukset, jotta voimme tutkia asiaa suoraan serverillä.

  1. Lähetä meille ensimmäinen yhteydenotto/tarjouspyyntö ja kerro viestissä millainen ongelma sinulla on WordPress-verkkosivuston kanssa. Meidän tulee tietää vähintäänkin sivujen osoite, mutta kaikki muut ongelmaan johtaneet tiedot ovat avuksi.
  2. Katsomme sivun ja annamme vähintäänkin jonkinlaisen hinta-arvion korjauksesta.
  3. Mikäli hyväksyt hinta-arviomme, aloitamme korjaustyöt.
  4. Kun olemme korjanneet ongelman sivustollasi, ilmoitamme siitä sinulle.

Palvelullamme on 100% Rahat takaisin -takuu: jos jostain syystä emme saisi korjattua WordPress-sivustoasi tai osaisi antaa tarkempaa korjaussuunnitelmaa ongelmien ratkaisemiseksi, emme myöskään veloita mitään.

WordPress-ylläpitopalvelu

WordPress-ylläpitopalvelu auttaa pitämään WordPress-sivuston ajanmukaisena ja kunnossa. Se on kuin vakuutus, joka kattaa päivitykset ja huoltotyöt niin, että sivusto toimii koko ajan ja sinä voit keskittyä muihin asioihin. Meidän tarjoama WP-ylläpitopalvelu on myös mahdollisesti markkinoiden edullisin!